In buurthuis Meentamorfose kan 18 februari een coronavaccinatie worden gehaald zonder af te spreken.
In buurthuis Meentamorfose kan 18 februari een coronavaccinatie worden gehaald zonder af te spreken. Foto: Carin van den Berg

Pop-up priklocatie 18 februari in Wijkcentrum Meentamorfose

Coronavirus corona

HUIZEN - GGD Gooi en Vechtstreek opent vrijdag 18 februari van 9.00 tot 12.00 uur weer een pop-up priklocatie in Wijkcentrum Meentamorfose in Huizen.

Volgens de cijfers van het RIVM blijft de (booster)vaccinatiegraad in een aantal wijken in de regio achter op de gemiddelde landelijke en regionale vaccinatiegraad meldt de GGD. In Huizen gaat dit om de wijken Stad en Lande, Bovenmaten en Huizermaat Noord.

Om informatie over de boostervaccinatie en het halen van een prik nog laagdrempeliger te maken gaat GGD Gooi en Vechtstreek op vrijdag 18 februari zonder afspraak vaccineren en voorlichten in wijkcentrum de Meentamorfose aan de Landweg 3.

Loop- of fietsafstand
Deze locatie ligt op loop- of fietsafstand ten opzichte van de wijken die achterblijven, maar alle inwoners van de regio zijn welkom deze ochtend.

Ook op de vaccinatielocatie aan de Verlengde Zuiderloswal in Hilversum kunnen inwoners nog steeds dagelijks van 8.30 tot 16.30 terecht om zonder afspraak een (booster) vaccinatie te halen.

Uit de krant