[foto's] Gezellige drukte Huizerdag, Sportmaand en brandweer | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Gezellige drukte ook op het Oude Raadhuisplein.
Gezellige drukte ook op het Oude Raadhuisplein. (Foto: Bob Awick)
foto's

Gezellige drukte Huizerdag, Sportmaand en brandweer

  Cultureel

HUIZEN - Het is gezellig druk bij de activiteiten van vandaag: de Huizerdag, September Sportmaand en de open dag van de brandweer.

Vanochtend om 11.00 werd de Huizerdag officieel geopend op Plein 2000 door wethouder Marlous Verbeek. Zij riep de aanwezige mensen van de Huizerdag op het podium en zette ze in het zonnetje.

Strandballen
Vervolgens was het aan wethouder Roland Boom om de September Sportmaand officieel te openen. Dat deed hij door samen met Anita Campbell van Sport Platform Huizen en de andere aanwezigen op het podium strandballen het publiek in te slaan.

Op het plein presenteren allerlei sportverenigingen zich tot 17.00 uur. Kinderen die een stempelkaart halen bij de tent van het Sport Platform Huizen en bij alle sportverenigingen meedoen aan de sporten krijgen een strandbal.

Programma
De Huizerdag met braderie duurt op het Oude Raadhuisplein tot 17.00 uur. Vanavond is er nog een heel programma tot 23.30 uur op Plein 2000, waar onder andere de Alpenzusjes en Snollebollekes optreden om het thema Après Ski te benadrukken.

De braderie in het Oude Dorp. (foto: Bob Awick)

Op het Oude Raadhuisplein kun je even skiën 'op het droge'. (foto: Bob Awick)

De opening van de Huizerdag door wethouder Marlous Verbeek die de Stichting Huizerdag bedankt. (foto: Carin van den Berg)

Wethouder Roland Boom opende de September Sportmaand door strandballen in het publiek te slaan. (foto: Carin van den Berg)

Demonstratie rolstoeldansen. (foto: Carin van den Berg)

Rope Skipping, oftewel touwtje springen, is ook een officiële sport. (foto: Carin van den Berg)

The Pride laat zien wat winterguard inhoudt. (foto: Carin van den Berg)

Ook de schaakvereniging is aanwezig op Plein 2000. (foto: Bob Awick)


Demonstratie van de jeugdbrandweer tijdens de open dag. (foto: Carin van den Berg)

Een kijkje nemen in een brandweerauto. (foto: Bob Awick)

Plezier tijdens de modeshow van het Voorproefje op vrijdagavond. (foto: Bob Awick)

Ook gezellig druk op vrijdagavond al, bij het Voorproefje van de Huizerdag. (foto: Bob Awick)

Ingestuurde foto's


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>