'Tribute To Toots Thielemans' in De Boerderij | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Hermine Deurloo en Mike Boddé eren Toots Thielemans tijdens hun concert.
Hermine Deurloo en Mike Boddé eren Toots Thielemans tijdens hun concert. (Foto: Merlijn Doomernik)

'Tribute To Toots Thielemans' in De Boerderij

  Cultureel

HUIZEN - De Stichting Kunst & Cultuur Huizen heeft het initiatief genomen om zelf concerten en andere culturele voorstellingen te organiseren in Theater De Boerderij. Het eerste concert, 'Tribute To Toots Thielemans' met de onlangs bekroonde mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo en de veelzijdige pianist Mike Boddé, is zaterdag 22 september.

De dag erop volgt 's morgens een familieconcert voor alle leeftijden door het jonge pianotalent Stefan Bos. Het is de bedoeling van de Stichting Kunst & Cultuur om op regelmatige basis voorstellingen en concerten te verzorgen in het kleine theater, dat tevens een rijksmonument is.

Initiatief
Aanleiding voor het nieuwe initiatief is het verbod voor het houden van bruiloften en feesten vanwege de overlast die de buurt hiervan heeft ervaren. Daardoor vielen er gaten in de programmering.

Die ruimte wil de Stichting Kunst & Cultuur nu opvullen met voorstellingen met een cultureel karakter. Deze zijn namelijk wel toegestaan, mits het geluidsvolume zeer bescheiden blijft. Daardoor kunnen ook de goedbezochte maandelijkse Kunstcafés van de stichting ook gewoon doorgaan.

Kaarten
Het concert van Hermine Deurloo en Mike Boddé begint zaterdag om 20.15 uur. Kaarten à € 19,50 kunnen worden besteld via de mail: kunstencultuurhuizen@gmail.com.

Daar kan men ook terecht voor kaarten voor het speciale 'Familie Pianoconcert door Stefan Bos' op zondag 23 september. Het 14-jarige talent speelt een speciaal programma voor kinderen met speelse jazz, klassieke muziek en kinderliedjes. Het concert begint om 11.00 uur, de entreeprijs is € 9,50. Kinderen onder de twee jaar gratis.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>