Kunstcafé: Saskia Laroo terug en nu met pianist Warren Byrd | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Saskia Laroo en Warren Byrd treden deze keer samen op tijdens het Kunstcafé.
Saskia Laroo en Warren Byrd treden deze keer samen op tijdens het Kunstcafé. (Foto: Kunstcafé Huizen)

Kunstcafé: Saskia Laroo terug en nu met pianist Warren Byrd

  Cultureel

HUIZEN Trompettiste Saskia Laroo keert weer terug met een optreden bij Kunstcafé Huizen op 31 oktober vanaf 20.00 uur in De Boerderij aan de Hellingstraat.

Deze keer treedt ze op met haar vaste muzikale maatje, de New Yorkse pianist Warren Byrd. Hiermee lost ze een belofte in die ze ooit tijdens het Kunstcafé in oktober 2011 deed.

Terug
Bij die gelegenheid opperde zij het idee om nog eens terug te komen in De Boerderij als Warren Byrd ook in Nederland zou zijn. Dat is inmiddels wat vaker het geval, want Saskia en Warren zijn vorig jaar met elkaar getrouwd.

Afwisselend wonen ze nu in Amsterdam en in het Amerikaanse Hartford. Hoewel zij met tal van orkesten over de hele wereld optreden, vormen zij ook een zelfstandig duo met een eigen repertoire: het Duo Laroo-Byrd. Dit duo heeft inmiddels een cd volgespeeld met als titel 'Two of a Kind'.

Jazzprijzen
Saskia Laroo geldt als een van de bekendste internationaal doorgebroken trompetspelende vrouwen die al tal van jazzprijzen heeft gewonnen. Ze speelt ook saxofoon en contrabas.

Op de dag van de inhuldiging van koning Willem-Alexander luisterde ze met haar band de receptie op van de Nederlandse ambassade in de Zimbabwaanse hoofdstad Harare.

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>