De Gooische Fotoschool is verhuisd naar nieuwe locatie aan Trekkerweg | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Docenten en studenten druk bezig met het inrichten van de nieuwe locatie aan de Trekkerweg.
Docenten en studenten druk bezig met het inrichten van de nieuwe locatie aan de Trekkerweg. (Foto: Bob Awick)

De Gooische Fotoschool is verhuisd naar nieuwe locatie aan Trekkerweg

  Cultureel

HUIZEN - De Gooische Fotoschool is verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Trekkerweg 3C met de ingang aan de Weideweg. De stichting zit nu in de oude basisschool en hoopt hier voor langere tijd cursussen en workshops te geven.

"Belangstellenden en omwonenden zijn welkom op onze komende open dagen om een kijkje te komen nemen", vertelt Helen Hofman van de fotoschool.

Definitieve locatie
Inmiddels bestaat de fotoschool alweer 3 jaar. Begonnen werd in de Brassershoeve, waarna intrek werd genomen in het pop-up Kunstkantoor aan de Kerkstraat. Nadat dit werd gesloten, heeft de fotoschool kort op een adres in de Blaricummermeent gezeten in afwachting van deze definitieve locatie in Huizen.

"We hopen hier echt voor een langere tijd te kunnen zitten." De ruimte was voorheen van Aquarium- en Vijververeniging Aquarius. Inmiddels is deze club verhuisd naar het gebouw van Prinses Irene aan de IJsselmeerstraat. Rond de feestdagen is er hard gewerkt om te verhuizen en de locatie in te richten.

Grote ruimte
Bij binnenkomst is er een apart halletje met toiletten. "Kijk eens hoe prachtig." Daarachter is een grote ruimte met een keuken en een bar. Er wordt nog druk verhuisd. Inmiddels staat er al wel een grote tafel om aan te kunnen zitten.

"In de hoek komt nog een gezellig zitje en tegen de muur boekenplanken. Daar komt een mooie bibliotheek. We hebben zoveel boeken." Ook komt er nog een kleinere tafel waar studenten hun spullen kunnen leggen als ze aan het werk zijn.

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>