Wethouder Marlous Verbeek met organisator Olga Dol op de Kunst- en Cultuurmarkt van vorig jaar.
Wethouder Marlous Verbeek met organisator Olga Dol op de Kunst- en Cultuurmarkt van vorig jaar. (Foto: Kunst- & Cultuurmarkt)

Kunst- & Cultuurmarkt Huizen zoekt kunstenaars

  Cultureel

HUIZEN - De organisatie van de Kunst- & Cultuurmarkt Huizen, die op 7 september wordt gehouden, heeft nog enkele kramen vrij voor kunstenaars.

"We organiseren de Kunst-& Cultuurmarkt nu voor de vijfde keer. Na een voorzichtig begin is deze manifestatie uitgegroeid tot een veelgeprezen en drukbezocht evenement", vertelt organisator Olga Dol.

Uitvoerende kunst
Dit lustrumjaar wordt er ook een podium geboden aan uitvoerende kunst. De markt is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur en is op het grasveld links naast De Krachtcentrale aan de Havenstraat 76.

Het programma omvat 60 kramen met prachtige kunst in de vorm van schilderijen, beelden, mozaïeken, fotografie en boeken. Daarnaast staat er een podium met elk half uur een kort optreden van een operettegezelschap, dansdemonstraties, korte toneelstukjes en muziek.

Inwendige mens
Ook aan de inwendige mens is gedacht met de Bus van Beus met koffie, thee en lekkers. Daarnaast is ook De Krachtcentrale op alle verdiepingen voor bezoekers geopend.

Kunstenaars die belangstelling hebben voor het huren van een kraam kunnen een mail voor meer informatie naar: info@kunstencultuurmarkthuizen.nl.

Meer berichten