Wachtmeester Bonkestoter heeft het zwaar.
Wachtmeester Bonkestoter heeft het zwaar. (Foto: TV Ontwaakt)

Huizer toneel van Toneelvereniging Ontwaakt

  Cultureel

HUIZEN Het jaarlijkse Huizer toneel van Toneelvereniging Ontwaakt staat weer voor de deur. Op 16, 17 en 18 mei in theater Graaf Wichman aan Plein 2000 wordt het stuk 'Herrie an't plisiepaadje' opgevoerd.

"Alsof de tijd heeft stilgestaan, maar tegelijkertijd nog wel zo actueel, en dan bedoelen we het respect of het ontbreken daarvan voor het gezag", meldt de toneelvereniging.

Wachtmeester
Binnen de hechte Huizer gemeenschap zien ze de komst van een nieuwe wachtmeester als inbreuk op hun dagelijkse privacy, maar vooral omdat hun gezamenlijke gebouwtje als onderkomen voor het oefenen van de dartkunst hun uit handen wordt genomen omdat het weer dienst moet gaan doen als politiebureau.

Wachtmeester Ben Bonkestoter neemt zijn intrek en had het zelf ook liever anders gezien, vooral omdat hij nu zo ver weg is van zijn geliefde Roelie. Terwijl de Huizer 'Taatjes' en 'Nennetjes' hun best doen om hem weg te pesten, komt onverwachts Roelie naar het dorp om wachtmeester Bonkestoter wat op te vrolijken.

Kolderieke situaties
Daar daar weten de mensen uit het dorp wel raad mee en misbruiken de situatie. Dat het allemaal wel goed komt mag vanzelfsprekend zijn, maar voordat 't zover is gaan er heel wat kolderieke situaties aan vooraf.

Kaarten kosten € 13,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via toneelontwaakt.nl. "Klik op de button 'direct reserveren' en dan kom je in onze eigen ticketshop. Dat is nieuw. Kies daar de avond en vul het aantal tickets in. Betaling geschiedt via iDEAL." De e-tickets komen dan per mail. Deze kunnen uitgeprint worden en meegenomen. Aan de zaal krijgen bezoekers het programmaboekje.

Losse kaarten
Losse kaarten kunnen worden besteld bij Ellie Stap via 035-5256192 of Ron Lemsom via 06-28442888. Deze kunnen dan zaterdag 11 mei van van 11.00 tot 13.00 uur worden opgehaald bij Studio Bakboord aan Bakboord 70 en dienen contant betaald te worden. Hier kunnen ook losse kaarten worden gehaald.

Meer berichten