Het Thijs Nissen Trio.
Het Thijs Nissen Trio. Foto: Muziek in Huis

Thijs Nissen Trio in De Marke

Cultureel

HUIZEN - Het Thijs Nissen Trio treedt donderdag 23 mei op in De Marke - De Meenthoek aan de Graaf Wichman 5. Het concert begint om 14.30 uur.

De deur van het restaurant gaat om 14.00 uur open. Entree is gratis en toegangskaarten zijn af te halen bij de receptie.

Gevarieerd programma
Het Thijs Nissen Trio, bestaande uit Thijs Nissen - altsaxofoon, Maurits den Hollander - contrabas, Mitchell Damen - drums, brengt een gevarieerd programma. Het programma duurt één uur, zonder pauze.

Het optreden is op verzoek van De Marke - De Meenthoek georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Cornuit, Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.

Songbook
De bezoekers kunnen echte swing verwachten, maar ook een lyrische ballad wordt door deze formatie niet geschuwd. De overkoepelende factor is in ieder geval het Great American Songbook.

Veelal in eigen arrangementen en aangevuld met originele composities van de bandleden, maar altijd in de traditie van hun helden, zoals Lester Young, Charlie Parker, Lee Konitz en Sonny Rollins.

Uit de krant

!