Inschrijving geopend voor eerste Woonkamerfestival Huizen | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Sylvia van Stuijvenberg (l) en Silvia van Beusekom van de Stichting Gooise Culturele Evenementen.
Sylvia van Stuijvenberg (l) en Silvia van Beusekom van de Stichting Gooise Culturele Evenementen. (Foto: Bob Awick)

Inschrijving geopend voor eerste Woonkamerfestival Huizen

  Cultureel

HUIZEN - Het eerste Woonkamerfestival Huizen wordt 10 november gehouden. Hierbij kunnen artiesten optreden in huiskamers. Dat kan hun eigen huiskamer zijn, maar ook die van een ander.

Mensen die willen optreden of die hun huiskamer beschikbaar willen stellen, kunnen zich nu al aanmelden op de website woonkamerfestivalhuizen.nl.

Succes
Het evenement wordt georganiseerd door de Stichting Gooise Culturele Evenementen van Sylvia van Stuijvenberg en Silvia van Beusekom. Een soortgelijk festival hebben ze al twee jaar in Gooise Meren gehouden - waar Sylvia woont - en dat was een succes.

Al tijdens het Raadspodium over cultuur in het gemeentehuis gaven de dames aan ook in Huizen een Woonkamerfestival te willen houden - waar Silvia woont - en ze zijn er helemaal klaar voor.

Intiem
"We hebben zelf gezongen bij een vocal group en hebben toen meegedaan aan dergelijke festivals. Het is zo leuk om in een woonkamer op te treden. Het is heel intiem. We hebben weleens gehad dat iemand op de eerste rij zat te huilen, zo geraakt was deze bezoeker door een nummer. Daarom wilden we zelf ook zo'n evenement organiseren", vertelt Sylvia.

Ze begonnen in Gooise Meren. "Dat balletje is heel snel gaan rollen en daar hebben we het in het voorjaar van 2017 en 2018 georganiseerd. Daar hebben we nu ervaring mee", gaat Silvia verder. "Het is voor ons vrijwilligerswerk en best wel druk, maar we willen dit najaar nu ook het Woonkamerfestival in Huizen organiseren", vult Sylvia aan.

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>