Podium Huizerdag al aardig gevuld | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Naast de modeshow komt er ook een verkiezing van het Huizer Melkmeisje dit jaar tijdens het Voorproefje op vrijdag.
Naast de modeshow komt er ook een verkiezing van het Huizer Melkmeisje dit jaar tijdens het Voorproefje op vrijdag. (Foto: Bob Awick)

Podium Huizerdag al aardig gevuld

  Cultureel

HUIZEN - "Het podium van de Huizerdag op zaterdagmiddag is al aardig gevuld." Dat laat Marja de Jong van de organiserende Stichting Huizerdag weten. Ook zijn er al een aantal aanmeldingen binnen voor de verkiezing van het Melkmeisje.

Het betreft hier twee nieuwe onderdelen van de Huizerdag. De verkiezing van het Huizer Melkmeisje vindt op vrijdagavond 13 september plaats tijdens het voorproefje en is voor jongeren tussen de 8 en 16 jaar, zowel jongens als meisjes. De winnaar mag Huizen vertegenwoordigen als een soort van ambassadeur.

Talentenpodium
Het talentenpodium vindt op zaterdag plaats op Plein 2000 van 13.00 tot 17.00 uur. Dat was best spannend, want hoeveel mensen zouden zich gaan aanmelden? Nu blijkt dat de aanmeldingen lekker binnenstromen.

"We hebben ook veel verzoeken van bandjes gehad. Die laten we ook toe. Als er dus nog mensen zijn die zich samen met hun broer, zus, vader en moeder of vrienden live op het podium willen wagen, dan kan dat dus. Dit kan met eigen muziek of een muziekopname, die mensen dan wel zelf moeten meenemen."

Inschrijven
"Mensen kunnen zich nog steeds inschrijven voor beide onderdelen via amusement@huizerdag.nl", gaat ze verder. Deelnemers aan de verkiezing moeten een creatieve foto of film insturen en die aan het talentenpodium een stukje zang. Ze krijgen dan nog bericht of ze mee mogen doen en hoe laat.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>