Inschrijven audities Mathäus-Passion | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Een foto van een eerdere uitvoering van de Matthäus-Passion in Huizen.
Een foto van een eerdere uitvoering van de Matthäus-Passion in Huizen. (Foto: Bob Awick)

Inschrijven audities Mathäus-Passion

  Cultureel

HUIZEN - De Matthäus-Passion wordt op 8 april 2020 uitgevoerd in de Oude Kerk in Huizen. In verband met een nieuwe missie en visie waar verbinding centraal staat, zal de Matthäus-Passion uitgevoerd worden door een projectkoor waar Huizers voor Huizers zullen zingen. Dit onder het motto: 'Passie Verbindt'. Inschrijven voor de audities kan tot 1 oktober.

Audities

Het projectkoor wordt gevormd met zangers uit Huizen en hen die zich sterk verbonden weten met Huizen. Iedereen die van zingen houdt, is van harte welkom om zich op te geven voor de audities. Ook als men niet bekend is met dit repertoire. De auditie vindt plaats op zaterdag 12 oktober in groepjes, dus er hoeft niet alleen gezongen te worden.

Repetities

Met het projectkoor wordt vanaf 10 januari volgend jaar op weg gegaan naar een prachtige uitvoering van de Matthäus-Passion. In totaal zijn er 12 repetities en daarnaast wordt van deelnemers verwacht dat er thuis geoefend wordt. De repetitiedata en -tijden zijn te vinden op de website matthauspassionhuizen.nl/projectkoor. Hier staat ook een link naar het inschrijfformulier dat ingevuld moet worden voor de auditie.

Meezinguur

Op zaterdag 5 oktober wordt om 13.30 uur in de Oude Kerk een meezinguur georganiseerd. Iedereen die een keer wil ervaren hoe het is om een gedeelte van de Matthäus-Passion te zingen is hierbij van harte welkom, maar uiteraard ook iedereen die straks mee wil gaan doen met de uitvoering op 8 april volgend jaar.
Voor hen is het meteen een goede voorbereiding op de audities op 12 oktober. Deelname aan het Meezinguur is geheel vrijblijvend en is een mooie activiteit die aansluit bij het motto 'Passie Verbindt!'.

Met het uitvoeren van de Matthäus-Passion Huizen worden cultuur, muziektalent en religie met elkaar verbonden. Ambassadeurs uit onderwijs, sport, kerk, cultuur, welzijn en gemeente zetten zich hiervoor in en bevelen de nieuwe opzet van harte aan.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>