Dichters en schrijvers kunnen voordragen uit eigen werk.
Dichters en schrijvers kunnen voordragen uit eigen werk.

Start Open Podium voor schrijvers en dichters

  Cultureel

HUIZEN - Bibliotheek Huizen start zaterdag 25 januari van 10.30 tot 12.00 uur in samenwerking met het Schrijversgilde het Open Podium voor schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving.

Het is de bedoeling dat dit podium elke vierde zaterdagochtend van de maand zal plaatsvinden. Elke keer van 10.30 tot 12.00 uur.

Voordragen
Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn.

Schrijversgilde en bibliotheek hopen met het Open Podium in het net vers gestarte nieuwe jaar een netwerk voor schrijvers en dichters in het Gooi te realiseren.

Aanmelden
Wie werk heeft geschreven en de kans wil grijpen om dit aan een geïnteresseerd publiek voor te dragen, kan zich aanmelden voor het Open Podium. Dit kan per mail bij Dasja Koot via dkoot@bibliotheekhlb.nl.

Het schrijversgilde verzorgt de verschillende presentatoren en samen met de bibliotheek realiseren zij de programmering.

Luisteren
Vanzelfsprekend zijn belangstellenden welkom om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters. Er is een vrije inloop.

Het Open Podium vindt plaats in de Huiskamer op de tweede etage van de bibliotheek aan Plein 2000 nummer 1.

Meer berichten