Theo van Stegeren en Vera Keur geven een 'sneak preview' van hun roman.
Theo van Stegeren en Vera Keur geven een 'sneak preview' van hun roman. (Foto: Jelmer de Haas)

Kunstcafé Huizen heeft primeur nieuwe roman

  Cultureel

HUIZEN - Vera Keur en Theo van Stegeren zijn te gast bij Kunstcafé Huizen van de Stichting Kunst & Cultuur Huizen op woensdag 26 februari in De Boerderij aan de Hellingstraat 9. Het kunstcafé start om 20.00 uur.

Vera Keur en Theo van Stegeren zijn in omroepland en in de literaire wereld bekende namen. Onder het pseudoniem Victor Vere publiceerden zij verschillende boeken.

'Sneak preview'
In het kunstcafé komen zij vertellen over hun nieuwste boek, dat overigens pas volgende maand gelanceerd wordt. Kunstcafé Huizen heeft de primeur met de 'sneak preview' en beschikt daarvoor nu al over enkele exemplaren

Het is hun eerste roman. De titel is Ze komen terug, ze komen terug en het boek verschijnt bij de uitgeverij Atlas Contact.

Mediawereld
Vera Keur en Theo van Stegeren hebben tien jaar geleden hun succesvolle loopbanen in de mediawereld en de journalistiek verlegd naar een schrijversbestaan. Ook weer met succes.

Bij De Bezige Bij publiceerden zij in 2012 een 'in dept'-boek over Argentinië met als titel Het gedroomde land. Daarnaast schreven zij tal van grote verhalen voor Vrij Nederland.

Lees verder in de digitale editie

Meer berichten