De Matthäus-Passion wordt in Huizen pas volgend jaar uitgevoerd als gevolg van de coronacrisis.
De Matthäus-Passion wordt in Huizen pas volgend jaar uitgevoerd als gevolg van de coronacrisis. (Archieffoto: Bob Awick)
corona

Matthäus-Passion Huizen verplaatst naar 31 maart 2021

  Cultureel

HUIZEN - Het bestuur van de Matthäus-Passion heeft besloten de uitvoering te verplaatsen naar 31 maart 2021. Op een nader te bepalen moment kunnen mensen hun gekochte kaartje inwisselen voor deze voorstelling. Ze kunnen ook afzien van de ruil en het geld van het kaartje is dan een donatie.

Al eerder maakte het bestuur van de stichting bekend dat de uitvoering van de Matthäus Passion op 8 april dit jaar helaas niet door kan gaan. Daarmee wordt de lijn van het RIVM en de Nederlandse overheid gevolgd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Gevolgen in kaart
Het bestuur heeft inmiddels alle gevolgen in kaart gebracht en besloten om de uitvoering te verplaatsen naar 31 maart 2021. "Dat betekent dat zij die een kaartje gekocht hebben voor 2020 dit kaartje op een nader te bepalen moment kunnen omruilen voor een kaartje voor 31 maart 2021. Daarom is de oproep om het kaartje goed te bewaren", laat het bestuur weten.

"Aangezien de stichting voor 2020 natuurlijk al veel kosten gemaakt heeft is het ook mogelijk om de stichting te steunen. In dat geval wordt geen gebruik gemaakt van de inruilmogelijkheid. Dan is het bedrag voor het ticket een steun in de rug voor het reeds verzette werk."

Arrangement
Als voor de optie om de stichting te steunen gekozen wordt, verzoekt het bestuur om dit via tickets@matthauspassionhuizen.nl te laten weten. Dan kan het bestuur de gever ook bedanken. "Degene die een arrangement gekocht hebben, krijgen hun bedrag voor het eten teruggestort. Zij worden gevraagd hun bankrekening via het reeds genoemde e-mailadres door te geven."

Meer berichten