De bibliotheek in Huizen is gesloten, maar materialen kunnen thuis worden gebracht bij mensen uit kwetsbare doelgroepen.
De bibliotheek in Huizen is gesloten, maar materialen kunnen thuis worden gebracht bij mensen uit kwetsbare doelgroepen. (Foto: Bob Awick)
corona

Bibliotheekmaterialen aan huis afgeleverd

  Cultureel

HUIZEN - Bibliotheek Huizen - Laren - Blaricum is in Huizen een samenwerking aangegaan met Versa Welzijn Huizen en Vrijwilligerscentrale Huizen, zodat mensen uit de kwetsbare doelgroep toch bibliotheekmaterialen thuis kunnen krijgen.

Wie tot de kwetsbare doelgroep behoort, kan de bibliotheekboeken thuis bezorgd krijgen via de de Boodschappendienst van Versa Welzijn Huizen die via telefoonnummer 035 528 82 66  van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.30 uur bereikbaar is of de vrijwilligerscentrale via 06 3969 9058, van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.

Tijdschrift
De inwoner bepaalt het onderwerp van de boeken, het genre of een groot letterboek gewenst is of een tijdschrift. Inwoners van woon-zorgcentrum De Marke - De Meenthoek ontvangen dagelijks de kranten en nieuwe tijdschriften van de bibliotheek.

De bibliotheek is voor alle vragen telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via 035 525 74 10  en via info@bibliotheekhlb.nl.

Meer berichten