André Verkaik met zijn nieuwe boek 'Een lang verhaal kort'.
André Verkaik met zijn nieuwe boek 'Een lang verhaal kort'.

Vierde boek André Verkaik 'Een lang verhaal kort' uit

  Cultureel

HUIZEN - Het vierde boek van de in Huizen wonende André Verkaik met de titel een ‘Een lang verhaal kort’ is uitgekomen. Het is een bundel met korte verhalen en essays. Een van die korte verhalen is zeer recent geschreven en gaat over zijn ervaringen met de coronacrisis.

André, die naast auteur ook beveiliger is, schrijft in het korte verhaal ‘Corona in proza’ over de toestanden die hij beleeft als beveiliger in een verzorgingstehuis. Zodra de coronamaatregelen het toelaten zal André Verkaik zijn boek officieel presenteren.

Achtergrondstudies
Naast autobiografische verhalen, die teruggaan naar zijn kinderjaren in Limburg, bevat de verhalenbundel ook fictieve verhalen. De essays zijn achtergrondstudies voor zijn eerste roman ‘Dat Rode Spul’. Al met al een zeer gevarieerde bundel die voor heel wat uren leesplezier zorgt.

André Verkaik is tevens lid van het Huizer Schrijversgilde en is de tweede uit de groep die dit jaar een boek uitgeeft. De Verhalenbundel is uitgegeven door Uitgeverij Lieve Hart en is voor 15 euro via Bol.com, de boekhandels in Huizen of bij de auteur zelf via zijn website: datrodespul.nl.

Meer berichten