Foto: Bibliotheek hlb
corona

Bibliotheek vanaf vandaag langer open

  Cultureel

HUIZEN - De bibliotheek aan Plein 2000 nummer 1 is vanaf vandaag weer langer open. Op werkdagen is dat van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

"Vele blije klanten hebben de bibliotheek bezocht. Tijdens de eerste vier dagen na heropening van de bibliotheek vestigingen Huizen en Laren, circuleerden er ruim 10.000 boeken", laat Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum weten.

Stroom bezoekers
"Na de eerste hausse van boeken die werden ingeleverd en uitgeleend is de stroom bezoekers deze week enigszins gestabiliseerd. Binnen de ruimte die de richtlijnen van het RIVM biedt, breiden de vestigingen de openingstijden uit en is de bibliotheek vestiging Huizen ook op zaterdag geopend."

"Daarnaast kunnen inwoners van nog steeds gebruik maken van de bezorgservice via Versa Welzijn Huizen. Wie gebruik maakt van de Vrijwillige Thuishulp van Versa Welzijn Huizen kan materialen van de bibliotheek thuis laten bezorgen."

Tassen
De bibliotheek maakt geheel volgens de richtlijnen van het RIVM de tassen klaar en deze worden contactloos bezorgd door Versa. Voor meer informatie zie www.bibliotheekhlb.nl. Hier staat ook het meest actuele nieuws.

Meer berichten