Een beeld van een eerder Open Podium in de bibliotheek.
Een beeld van een eerder Open Podium in de bibliotheek. (Foto: Bibliotheek hlb)

Gerard Beentjes te gast bij Open Podium bibliotheek en Schrijversgilde

  Cultureel

HUIZEN - Het in januari gestarte Open Podium was een succes en het Schrijversgilde en de Bibliotheek Huizen gaan door met dit Podiuminitiatief voor schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving. Speciale gast op 25 juli aanstaande is voormalig dorpsdichter van Laren én Eemnes, Gerard Beentjes.

Sinds de start op zaterdag 25 januari hebben schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving elke laatste zaterdagochtend van de maand een podium tot hun beschikking van 10.30 tot 12.00 uur.

Voordragen
Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn.

Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook als publiek om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters. De toegang is gratis.

Netwerk
Het schrijversgilde verzorgt de verschillende presentatoren en samen met de bibliotheek realiseren zij de programmering. Schrijversgilde en bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters te realiseren.

Wie werk heeft geschreven dat hij graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen kan zich aanmelden voor het Open Podium bij Janine van der Hulst van het Huizer Schrijversgilde via janinevanderhulst@gmail.com met een kopie aan Dasja Koot via dkoot@bibliotheekhlb.nl

Huiskamer
Het Open Podium vindt vanaf nu weer iedere laatste zaterdag van de maand plaats in de Huiskamer van bibliotheek in Huizen op de 2e etage. Er is een vrije inloop vanaf 10.30 uur en het programma start 10.45 uur. De presentatie is in handen van Janine van der Hulst.

Meer berichten