Foto: Open Podium

Open Podium Huizen in de bibliotheek

  Cultureel

HUIZEN - Het Open Podium, georganiseerd door het Schrijversgilde en de Bibliotheek Huizen, gaat door met dit podiuminitiatief voor schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving. Zaterdag 26 september wordt om 10.45 uur gestart in de Huiskamer van de bibliotheek aan Plein 2000 nummer 1. De inloop is vanaf 10.30 uur.

Willem Hekker, Paul de koning, Zita van der Heyden, Folkert Buiter, Wouter Springer en Anna Thea Hesseling-Fine zullen tijdens dit Open Podium poëzie en fragmenten uit hun romans laten klinken. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook als publiek om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters.

Tijdig aanmelden
Het publiek wordt wel gevraagd om zich tijdig aan te melden via www.bibliotheekhlb.nl, zodat conform de RIVM richtlijnen de afstand van 1,5 meter in de zaalopstelling kan worden gegarandeerd. De toegang is gratis.

Sinds de start op zaterdag 25 januari jongstleden hebben schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving elke laatste zaterdagochtend van de maand een podium tot hun beschikking van 10.30 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium.

Luisteren
Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Het Schrijversgilde verzorgt de verschillende presentatoren en samen met de bibliotheek realiseert zij de programmering.

Schrijversgilde en bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters te realiseren. Wie zelf werk heeft geschreven en dat graag aan een geïnteresseerd publiek wil voordragen kan zich aanmelden bij Janine van der Hulst van het Schrijversgilde, janinevanderhulst@gmail.com met een kopie aan Dasja Koot, dkoot@bibliotheekhlb.nl.

Meer berichten