Handtekening tijdens drive-thru

Krabbel voor structureel muziekonderwijs voor alle kinderen in Gooi en Vechtstreek

9 jun 2021, 16:29 · leestijd 2 minuten Cultureel
Ook namens de kinderen werd een handtekening gezet.
Ook namens de kinderen werd een handtekening gezet. Foto's: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Een ludieke actie dinsdagmiddag bij het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) in Hilversum. Met een heuse drive-thru zetten vertegenwoordigers van allerlei culturele en onderwijsorganisaties uit ‘t Gooi en de Vechtstreek hun handtekening onder het zogenoemde MuziekAkkoord. 

Een jonge dj van de Gooische DJ-school zorgt bij de ingang van het pand aan de Heuvellaan voor het nodige vermaak als de vertegenwoordigers van culturele en onderwijsorganisaties als Globe, Proceon en STIP, maar ook Hilversumse wethouders Annette Wolthers (onderwijs) en Gerard Kuipers (cultuur) hun handtekening zetten. 

Het is de aanloop naar het officiële moment op woensdag 16 juni. Echter, dat ‘feestje’ volgende week is een online bijeenkomst. “En met deze drive-thru kunnen we de handtekening op een leuke manier zetten”, aldus Nanette Bakker, lid van de stuurgroep van Meer Muziek in de Klas Gooi en Vechtstreek. Zij heeft dinsdag de eer om haar krabbel te zetten namens de afwezige waarnemend burgemeester Charlie Aptroot (zie foto hierond..