In een week tijd wordt er gewerkt aan een voorstelling.
In een week tijd wordt er gewerkt aan een voorstelling. Foto: Bolletje Rolletje

Theaterweek voor kinderen en tieners in zomervakantie

Kunst & cultuur

HUIZEN - Bolletje Rolletje Kindertoneel en Tiener Toneel Huizen organiseren van 16 tot en met 20 augustus een theaterweek voor kinderen en tieners van 8 tot en met 14 jaar.

“In vijf dagen tijd samen lachen, samen vrienden maken, samen spelen en samen acteren. Dat is in het kort waar de week voor staat”, zegt Bob Kesteloo.

Voorstelling maken
“We gaan met elkaar in slechts vijf dagen tijd een spetterende voorstelling maken en opvoeren voor publiek. Dit op basis van improvisatie.”

“Binnen de grote lijn van het verhaal en je rol bedenk je je eigen teksten en ook worden met elkaar nog scenes bij het toneelstuk bedacht.”

Veel meer
“Maar de toneelweek is meer dan alleen toneelspelen. Zo eten we ook met elkaar, gaan we een spel doen in het bos en houden we ook een vette disco op de dag van de uitvoering en nog veel meer.”

De tijden van de week zijn maandag en dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur, woensdag van 10.00 tot 13.00 uur, donderdag van 12.30 tot 21.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 21.30 uur. De kosten zijn 145 euro voor de hele week inclusief lunches op maandag, dinsdag en vrijdag en avondeten op vrijdagavond.

Informatie
Er is volledige vergoeding mogelijk vanuit de gemeente via MeedoenHBEL. De week vindt plaats in wijkcentrum Het Holleblok aan het Holleblok 2. Voor opgaven en informatie: Bob Kesteloo, 06-45115555.

Uit de krant