Kinderen kunnen kennis maken met toneel.
Kinderen kunnen kennis maken met toneel. Foto: Bolletje Rolletje Kindertoneel

Gratis workshop Bolletje Rolletje Kindertoneel

Cultureel

HUIZEN - Bolletje Rolletje Kindertoneel biedt kinderen de gelegenheid om 27 augustus mee te doen aan een workshop toneel. “Zo kunnen ze kennis maken met de toneelschool.”

De workshop vindt plaats in kindcentrum ‘De Optimist’ aan de Koers 43 in Huizen van 1615 tot 17.15 uur.

Eigen tekst
“Toneelspelen bij Bolletje Rolletje Kindertoneel is niet het opzeggen van andermans teksten, maar je bedenkt je eigen tekst binnen het verhaal. Ook bedenken we zelf scenes bij het toneelstuk. Natuurlijk word je hierbij geholpen. De regisseurs hebben een ruime ervaring.”

De cursus start in september. Deze heeft een duidelijke opbouw. Na een kennismakingsperiode wordt gewerkt naar een voorstelling. Een voorstelling waarin iedereen een grote bijdrage levert in zowel het bedenken van het stuk en natuurlijk ook het acteren.

Twee groepen
Er zijn twee groepen. Eén op donderdag voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar van 16.00 tot 17.30 uur. De andere groep oefent op vrijdag van 16.30 tot 18.00 uur en is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Wie meer informatie wilt kan bellen met Bob Kesteloo, 06-45115555. “Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina van Bolletje Rolletje Kindertoneel.”

Uit de krant