Voordragen uit eigen werk tijdens het Open Podium.
Voordragen uit eigen werk tijdens het Open Podium. Foto: Bibliotheek hlb

Open Podium in bieb goed bezocht

Cultureel

HUIZEN - Het Open Podium voor schrijvers en dichters & publiek uit Huizen, Laren, Blaricum en omgeving is in de maanden juni en juli goed gezocht en boden interessante schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving.

Ook op 28 augustus zal het podium open staan om ervaren én beginnende auteurs te laten voordragen uit en te vertellen over hun eigen werk. Het podium staat tot hun beschikking van 10.45 tot 12.00 uur.

Luisteren
Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen die niet schrijft uit Huizen, Laren en Blaricum en wijde omgeving net zo hartelijk welkom, om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters.

Het schrijversgilde verzorgt de presentatie en de programmering. Schrijversgilde en bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters in het Gooi te realiseren.

Aanmelden
Heb je werk geschreven dat je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen? Meld je dan aan voor Open Podium bij Cecile Koops, clckoops@gmail.com.

Open Podium is iedere laatste zaterdag van de maand, inloop vanaf 10.30 uur in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen op de 2e etage. Vrije inloop, maar wel van te voren reserveren via www.bibliotheekhlb.nl.

Uit de krant