Afbeelding
Foto: Prinses Irene

Openbare repetities muziekvereniging Prinses Irene

wo 6 okt 2021, 17:35 Cultureel

HUIZEN - Muziekvereniging Prinses Irene in Huizen wil inwoners graag kennis laten maken met de vereniging en nodigt ze uit om een openbare repetitie bij te wonen op vrijdag 8 oktober in het clubgebouw aan de IJsselmeerstraat 5a. De repetitie start om 20.00 uur.

“Speel je een blaas- of slaginstrument en lijkt het je leuk om in een orkest te spelen? Of heb je je instrument al even niet aangeraakt maar zou je het wel weer willen oppakken? Dan ben je van harte welkom”, aldus de muziekvereniging.

“Je kunt zo aanschuiven en wij voorzien je van de juiste muziek. Ook als je alleen sfeer zou willen proeven maken we graag kennis met je.”

Opleidingen
Naast de diverse orkesten die de vereniging kent, verzorgen Prinses Irene ook opleidingen. “Speel je dus nog geen instrument maar heb je wel interesse, dan vertellen we graag over de mogelijkheden die wij bieden.”

“Om te zorgen dat wij je zo goed mogelijk kunnen ontvangen als je komt meespelen is het fijn als je jezelf aanmeldt via opleidingen@prinses-irene.nl. Vermeld dan het instrument dat je speelt en de ervaring die je hebt. Wij zorgen dan dat er partijen voor je klaar liggen of dat je deze eventueel digitaal ontvangt.”

Meer informatie
“We hopen je te zien in ons gebouw aan de IJsselmeerstraat 5a 1271 AA in Huizen. De repetitie start om 20.00 en vindt uiteraard plaats op basis van de dan geldende coronamaatregelen. Meer informatie over het orkest vind je op prinses-irene.nl.”

Uit de krant