Ook muzikanten kunnen zich aanmelden.
Ook muzikanten kunnen zich aanmelden. Foto: Bibliotheek hlb

Open Podium in bibliotheek Huizen: ‘Iedereen is welkom’

wo 24 nov 2021, 14:52 Cultureel 0 keer gelezen

HUIZEN - Zowel ervaren, als beginnende auteurs kunnen aanstaande zaterdag weer uit eigen werk voordragen in de Huiskamer van de bibliotheek aan Plein 2000 nummer 1 in Huizen tijdens het zogeheten Open Podium.

“Het idee hiervan is dat naast voordragen, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn”, legt de bibliotheek uit. “Vanzelfsprekend is iedereen uit Huizen, Laren en Blaricum en omgeving welkom, ook om te komen luisteren naar de presentaties.”

Elke maand
Schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving hebben sinds 2020 elke laatste zaterdagochtend van de maand een podium tot hun beschikking, onder de naam ‘Open Podium’.

Met dit programma hopen het schrijversgilde - die de verschillende presentatoren verzorgt - en bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum een netwerk voor schrijvers en dichters in het Gooi te realiseren. 

Aanmelden
Muzikanten, schrijvers en dichters kunnen zich hiervoor nog steeds aanmelden. Heb je werk geschreven dat je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen? Meld je aan bij Cecile Koops via clckoops@gmail.com.

Speel je een instrument of zing je en wil je jouw instrument en/of stem laten klinken op het Open Podium? Neem contact op met Dasha Koot via dkoot@bibliotheekhlb.nl

Het Open Podium vindt op zaterdag 27 november plaats van 10.45 tot 12.00 uur en de toegang is gratis. Een plaats reserveren kan via www.bibliotheekhlb.nl.

Uit de krant