Vorig jaar stonden de Erfgooiers centraal.
Vorig jaar stonden de Erfgooiers centraal. Foto: Theaterroute Huizen

Toch weer theaterroute in Huizen

Cultureel

HUIZEN - De gemeente Huizen heeft besloten om de theaterroute dit jaar geen subsidie toe te kennen. Ondanks dit besluit is de maker van Theaterroute Huizen, Johan Verheij, de uitdaging aangegaan om dit evenement, dat ondertussen landelijke bekendheid geniet, toch door te laten gaan.

“Het leukste, meest meeslepende en grootste theatrale festival van het Gooi komt terug naar Huizen. De Theaterroute 2022, met de titel ‘de slag om de Zuiderzee’ gaat plaatsvinden van 5 tot en met 10 september dit jaar”, laat hij weten.

“Het begon ooit met het idee om de bijzondere historie van dit dorp levend te maken en te houden en die droom geef ik niet zo maar op. Ik ga door, ondanks alles. “, aldus Johan Verheij.

De lat weer hoger
Het is natuurlijk lastig om ook dit jaar de lat weer hoger te leggen. Nog meer verhalen over het Gooi op een integere manier vertellen, op een nog professioneler niveau, datgene wat altijd ons doel is geweest.”,

“Toch zullen we, binnen de beperkte middelen, er alles aan doen om van Theaterroute Huizen dezelfde verrassende beleving te maken als de afgelopen jaren. Ook deze editie zullen er weer veel bekende artiesten meespelen in de diverse voorstellingen.”

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de Theaterroute start op zaterdag 19 maart via de website eindeloostheaterwerk.nl.

“Om van de Theaterroute dit jaar weer een bruisend evenement te maken zijn we, meer dan ooit, op zoek naar sponsors en partners. Wilt u ons helpen om Huizen nog meer op de kaart te zetten, neem dan contact met ons op, via info@eindeloostheaterwerk.nl“, besluit Johan. Verheij.


Uit de krant