Afbeelding

Kindervoorstelling Bolletje Rolletje

Cultureel

HUIZEN - Bolletje Rolletje kindertoneel speelt 14 mei de toneelvoorstelling ‘Mio en het geheimzinnige land in de Verte.’

De voorstelling begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur en wordt gespeeld in kindcentrum ‘De Optimist’ aan de Koers 39 in Huizen.

Weesjongen
De groep die speelt bestaat uit kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Bosse is een weesjongen. In het weeshuis wordt goed voor hem gezorgd. Maar op een slechte dag wordt hij geadopteerd door een gezin.

Zij zijn helemaal niet aardig voor hem. Hij moet alle vervelende klusjes opknappen en hij mag nooit wat. Op een dag loopt hij weg en dan gebeurt er van alles. Hij hoort dat hij een koningszoon is en dat zijn vader nog leeft.

Moeilijk en gevaarlijk
Als hij zijn vader ziet is dat de gelukkigste dag van zijn leven. Dan begint het pas want hij moet een opdracht doen die hij alleen kan vervullen. Zo moeilijk en gevaarlijk dat het in meer dan 1000 jaar niemand gelukt is. Hoe loopt dit af? Komt dat zien!

De entree is 3 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 7 euro voor iedereen vanaf 13 jaar. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en iedereen die kindertoneel een warm hart toedraagt. Reserveren in informatie bij Bob Kesteloo via 06-45115555 of bolletjerolletje.nl.

Uit de krant