Voorjaarsconcert bij Prinses Irene | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Het concert is een goede kennismaking met de veelzijdigheid van blaasinstrumenten.
Het concert is een goede kennismaking met de veelzijdigheid van blaasinstrumenten. (Foto: Prinses Irene)

Voorjaarsconcert bij Prinses Irene

  Cultureel

HUIZEN Muziekvereniging Prinses Irene houdt op 7 april haar voorjaarsconcert in het eigen gebouw aan de IJsselmeerstraat 5a. Het concert start om 20.00 uur. De toegang bedraagt € 7,50, dit is inclusief koffie of thee.

Aan het concert doen drie ensembles van de vereniging mee: het Clarinet Choir, Flute Choir Silver Sound en Koperensemble Princess Brass. Zij zullen zich van hun beste kant laten zien.

Clarinet Choir
Het Clarinet Choir onder leiding van Corry Stoffelsma is al tien jaar onderdeel van de muziekvereniging. Het orkest bestaat uit alleen klarinetten: de es-, bes-, alt- en basklarinet. Het Clarinet Choir brengt deze avond een gevarieerd programma met onder andere werken van Dvorak.

Flute Choir Silver Sound is sinds september 2017 aangesloten bij muziekvereniging Prinses Irene. Het choir bestaat uit alleen dwarsfluiten. Het ensemble bestaat op het moment uit elf leden en staat onder leiding van Monika van Lier.

Het Flute Choir Silver Sound speelt 7 april een programma met stukken uit verschillende tijdperken. Het Flute Choir is nog op zoek naar nieuwe dwarsfluitisten.

Koperensemble
Koperensemble Princess Brass is een kopergroep van ongeveer acht mensen en staat onder leiding van Ron Mostaard. Princess Brass brengt tijdens het voorjaarsconcert een programma in verschillende stijlen: klassieke stukken van onder andere Pachelbel, maar ook swing- en gospelmuziek.

Naast concerten voor de vereniging speelt Princess Brass veel bij activiteiten in en om Huizen. Ook heeft het ensemble al enkele meezingmiddagen georganiseerd voor de lichtdementerenden van Huizen in samenwerking met de Stichting Dementievriendelijk Huizen.

Veelzijdigheid
Het concert is een goede kennismaking met de veelzijdigheid van blaasinstrumenten, aldus Muziekvereniging Prinses Irene. Zie voor meer informatie: prinses-irene.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>