Oud-wethouder Jaap Kos naar laatste rustplaats | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Jaap Kos is ook voorzitter van de overkoepelende huurdersvereniging van de Alliantie geweest.
Jaap Kos is ook voorzitter van de overkoepelende huurdersvereniging van de Alliantie geweest. (Foto: Bob Awick)

Oud-wethouder Jaap Kos naar laatste rustplaats

  Mensen

HUIZEN - Oud-wethouder Jaap Kos (75) is vandaag naar zijn laatste rustplaats gebracht. Jaap overleed maandag 10 september aan de gevolgen van kanker.

Hij was van 2002 tot en met 2006 wethouder voor het CDA. Hiermee kwam een droom van hem uit, nadat hij jaren in de gemeenteraad had gezeten.

Herdenkingsdienst
Vanmiddag was er in de Goede Herderkerk een herdenkingsdienst waar het leven van Jaap werd gevierd. Daarna vond de begrafenis in beslotenheid in familiekring plaats.

Jaap heeft zich in zijn werk altijd ingezet voor anderen en ook toen hij met pensioen was, deed hij dat. Zo was hij voorzitter van de overkoepelende huurdersvereniging van de Alliantie.

Vrijwilliger
Als vrijwilliger werkte hij lange tijd voor 6FM, waar hij zich bezig hield met zijn grote liefdes voetbal en politiek. Het mooie aan radio maken vond hij dat hij mensen hun verhaal kon laten vertellen over onderwerpen waar zij zich mee bezig hielden.

Begin dit jaar kreeg hij te horen dat hij kanker had en daarover sprak hij openlijk. Toen hij uit behandeld was probeerde hij nog zoveel mogelijk van het leven te maken, totdat zijn lichaam het definitief opgaf. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>