Vijftig ouderen kregen een kerstlunch aangeboden in De Krachtcentrale.
Vijftig ouderen kregen een kerstlunch aangeboden in De Krachtcentrale. Foto: Vier het Leven

Geslaagde kerstlunch Vier het Leven

Mensen

HUIZEN - Vier het Leven heeft gisteren vijftig ouderen uit Huizen getrakteerd op een kerstlunch in de Krachtcentrale. Het werd een geslaagde ontmoeting in het voor hen zo bekende stukje industriële erfgoed. Daarbij hield het Huizer Museum een lezing over de historie van Huizen.

De organisatie van deze gezellige samenkomst werd mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen het restaurant in de Krachtcentrale, Stichting Vier het Leven en Rabobank Gooi en Vechtstreek.

Kerstsfeer
"De medewerkers van de Krachtcentrale hebben heel erg hun best gedaan om een fantastische kerstsfeer te creëren en de ouderen genoten enorm. De kerststol van bakkerij Kruijmer kon hierbij natuurlijk niet ontbreken", aldus Esther Eggenkamp van Vier het Leven.

"Het 'warme' netwerk van mensen die een hoge leeftijd bereiken, wordt vaak in korte tijd snel kleiner of verdwijnt soms zelfs helemaal. Daarom zet Stichting Vier het Leven zich juist in deze kersttijd in om die verbinding te herstellen en te behouden."

Bank
"Het is geweldig dat de Rabobank het financieel mogelijk heeft gemaakt om de kerstlunch gratis aan te bieden aan ouderen in Huizen. Medewerkers en ledenraadsleden van de bank waren bovendien daarnaast als gastvrouwen en -heren bij de lunch aanwezig."

Uit de krant