Peutermarkt zaterdag in bibliotheek Huizen | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Op de Peutermarkt is er van alles te beleven voor ouder en kind.
Op de Peutermarkt is er van alles te beleven voor ouder en kind. (Foto: Bob Awick)

Peutermarkt zaterdag in bibliotheek Huizen

  Mensen

HUIZEN De Peutermarkt vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 januari van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliohtheek van Huizen aan Plein 2000, nummer 1.

Op de markt informeren diverse organisaties bezoekers graag over hun aanbod. Verder is het mogelijk voor ouders om met hun kind gratis kennismakingsworkshops te volgen.

Kinderen hebben volop de mogelijkheid om te knutselen en te spelen. Het wordt daardoor een gezellige en interessante ochtend voor peuters en hun ouders.

Deelnemende organisaties
Deelnemende organisaties zijn: Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum, Buursportcoach, CKO De Ark, Dance-Point, Dansschool Rebel, De Haarkunstenaar, Jeugd & Gezin, Kidsproof, Kinderboerderij de Warande, Korfbalvereniging Huizen, Montris, Muziek op Schoot, Osorezu, Peuterschool 't Startblok, Rode Kruis, Stichting Kinderopvang Huizen, Speel-o-theek, De Speeltrein, Versa Welzijn.

De Peutermarkt is een initiatief van Versa Welzijn, Jeugd & Gezin en Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum. De opening wordt verzorgd door wethouder Maarten Hoelscher, samen met Dance-Point en de peuters.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>