Jonge twintiger King Faisel beroemd op sociale media | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
King Faise' wist als socialemediabekendheid veel zaken voor niets te regelen voor zijn verjaardagsfeest.
King Faise' wist als socialemediabekendheid veel zaken voor niets te regelen voor zijn verjaardagsfeest. (Foto: Bob Awick)

Jonge twintiger King Faisel beroemd op sociale media

  Mensen

HUIZEN - King Faisel, zoals Faisel heet op socialemediaplatforms, is een beroemdheid in een beperkte kring. Veelal de jonge mensen op Insta en Snap zijn fan.

"Ik kan het zien, veel mensen uit Amsterdam en Rotterdam voornamelijk", zegt hij. Hij is niet de minste, met nominaties voor bijvoorbeeld de Beste Social Awards in 2017. "Die won Tim Hofman, dus dat is wel lastig om tegenop te kunnen." Faisel werd vijfde.

Weergaven
Hij werd in 2017 voor beste snapchatter genomineerd voor de Veed Award met 2,7 miljoen weergaven en in 2018 voor beste instagrammer. Hij won de bestenieuwkomerprijs en wat kleinere awards.

"Het was leuk om over de rode loper te gaan. Daar houd ik wel van." Zijn moeder Angelie is ontzettend trots op hem, maar heeft ook weleens moeite met alles wat Faisel op sociale media plaatst.

Geblokt
"Hij heeft mij namelijk overal geblokt. Ik moet dus van anderen horen wat hij heeft geplaatst." Faisel rolt met zijn ogen. "Ik wil niet dat mijn moeder overal meekijkt. Daarom heb ik haar op een gegeven moment geblokt."

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>