De Wijngaard 'Gezonde School' Sport en Bewegen | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Blije leerlingen met het vignet gezonde school.
Blije leerlingen met het vignet gezonde school. (Foto: Bob awick)

De Wijngaard 'Gezonde School' Sport en Bewegen

  Mensen

HUIZEN - De Wijngaard aan het Ellertsveld 3 heeft vanmiddag het vignet 'Gezonde School' voor het deelthema Sport en Bewegen gekregen.

De school voor Speciaal Basis Onderwijs maakte van de onthulling een speciaal moment. Voordat het echter zover was, kregen de leerlingen een dansclinic van 'Dans je Fit'.

Onthulling
Het geleerde brachten zij later ten tonele aan de ouders die bij de onthulling van het vignet aanwezig mochten zijn.

"Het themacertificaat 'Bewegen en Sport' hebben wij als school behaald doordat wij naast bovengenoemde activiteiten inzetten op extra bewegen", legde directeur Renate van der Mooren uit.

Buurtsportcoaches
"Dit doen wij in de dagelijkse pauzes door te sporten onder begeleiding van de buurtsportcoaches en wekelijkse worden er sportclinics gegeven door verschillende sportinstituten uit de buurt. De ene week kan het een yogales zijn, de andere bijvoorbeeld judo of kickboksen.

Ze is trots om directeur van een Gezonde School te zijn. "Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school gaat voor gezond!"


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>