Fay Pluim en Hubert Visser 50 jaar getrouwd | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Het gouden paar op de bank met wethouder Marlous Verbeek.
Het gouden paar op de bank met wethouder Marlous Verbeek. (Foto: Bob awick)

Fay Pluim en Hubert Visser 50 jaar getrouwd

  Mensen

HUIZEN - Fay Pluim (69) en Hubert Visser (78) waren 14 maart 50 jaar getrouwd. Ter gelegenheid daarvan kwam wethouder Marlous Verbeek langs om het paar namens de gemeente te feliciteren.

Hubert en Fay leerde elkaar in een dansgelegenheid kennen. Het duurde daarna niet lang of ze waren getrouwd en begonnen aan kinderen.

Kleinkinderen
Het paar kreeg twee dochters en heeft inmiddels zes kleinkinderen. Vier meisjes en twee jongens. "De kleinkinderen zijn hun grootste hobby", zegt dochter Carolien.

Die zijn dan ook vaak bij oma en opa te vinden en waren gisteren ook aanwezig om deze bijzondere dag te vieren. "We hebben gebowld en hebben in een huifkar gereden.

Huifkartocht
Omdat Hubert lang in Blaricum heeft gewoond, vond de huifkartocht daar plaats. "We zijn door het dorp gereden en een stuk door het bos. We zaten dus lekker beschut."

's Avonds werd de feestelijke dag afgesloten met een etentje. "Mijn ouders hebben zichtbaar genoten. Al eerder waren we in de voorjaarsvakantie drie dagen weggeweest met elkaar en dit was ook een mooie dag."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>