'Nooit meer voor een baas je bed uit!' | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Oscar Bulthuis met zijn nieuwste boek.
Oscar Bulthuis met zijn nieuwste boek. (Foto: Bob Awick)

'Nooit meer voor een baas je bed uit!'

  Mensen

HUIZEN Oscar Bulthuis heeft vorige week vrijdag in De Krachtcentrale zijn vierde boek gelanceerd. Het heet 'Nooit meer voor een baas je bed uit'.

Hij presenteerde het boek samen met zijn uitgever. "Ik hoop dat het een bestseller wordt en dat ik er meer dan 10.000 van verkoop", vertelt hij.

Ondernemer
Oscar is nu zelf al meer dan 8 jaar ondernemer. Daarvoor heeft hij in diverse functies bij verschillende bedrijven gewerkt. Hij kwam er na een reorganisatie zelf achter dat hij nooit meer voor een baas zijn bed uit wilde komen en voelt zich als ondernemer nu als een vis in het water.

"Ik ben toen bij mijzelf te rade gegaan en heb me afgevraagd of ik nog wel bij een werkgever in dienst wilde of dat ik voor mezelf ging starten."

Bedrijf
Hij koos voor het laatste en begon met zijn achtergrond in economie en zijn ervaring met marktonderzoek het bedrijf Kompas MRC. Die drie letters staan voor mindset, result en commitment.

In het begin verzorgde hij met name content voor websites. Langzaam kwam echter de omslag naar anderen helpen die net als hij een eigen bedrijf wilden beginnen.

Vraag
"Bij het schrijven van goede teksten voor een website is het nodig om te achterhalen wat er achter een bedrijf zit. Daar ging ik al een beetje richting businesscoach. Ook stelden veel mensen mij de vraag hoe ik voor mijzelf was begonnen."

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>