Vrijwilligerscentrale organiseert nieuwe Zwaan-Kleef-Aan | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Een foto van een eerder uitje met behulp van vrijwilligers-voor-één-dag.
Een foto van een eerder uitje met behulp van vrijwilligers-voor-één-dag. (Foto: Vrijwilligerscentrale Huizen)

Vrijwilligerscentrale organiseert nieuwe Zwaan-Kleef-Aan

  Mensen

HUIZEN - Vrijwilligerscentrale Huizen organiseert op dinsdag 7 mei een Zwaan-Kleef-Aan in samenwerking met Vivium De Bolder en De Ruijterstraat.

Voor dit succesvolle concept worden vrijwilligers-voor-één-dag gezocht om rolstoelgebonden ouderen een middag mee uit te nemen voor een wandeling naar het Nautisch Kwartier.

Zwaan-Kleef-Aan
Zwaan-Kleef-Aan acties zijn eenmalige activiteiten waarbij mensen in groepsverband ergens aan mee helpen. Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en om uit te proberen hoe een bepaalde activiteit je bevalt.

Vivium De Bolder en De Ruijterstraat laten mensen graag kennis maken met de verschillende taken binnen het woon-zorgcentrum en haar bewoners.

Wandeling
Een Zwaan-Kleef-Aan actie start bij de Vrijwilligerscentrale Huizen aan Plein 2000 nummer 133. Daar maken de vrijwilligers kennis met de anderen.

Vervolgens gaan ze als als groep naar de locatie van De Bolder of De Ruijterstraat, waarna een route wordt gelopen richting het Nautisch Kwartier. Op locatie wordt een stop gemaakt voor koffie en thee.

Aanmelden
De middag van 7 mei begint om 13.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. Op deze middag kunnen vijftien ouderen mee uit worden genomen.

Wie zin heeft om mee te gaan en fysiek in staat is om ongeveer twee uur met een rolstoel te lopen, wordt gevraagd zich zo snel mogelijk te melden bij Charlotte Tupang van Vrijwilligerscentrale Huizen. Per e-mail c.tupang@vchuizen.nl of telefonisch 035- 5267553.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>