De jubilarissen met links Jolanda Westrum en rechts Kristel Menssink.
De jubilarissen met links Jolanda Westrum en rechts Kristel Menssink. (Foto: Bob Awick)

Jubilarissen Vrijwillige Thuishulp gehuldigd

  Mensen

HUIZEN - Vrijwilligerscentrale Huizen heeft tijdens de traditionele zomerborrel van vrijdag 5 juli voor de tweede keer jubilerende vrijwilligers die zich inzetten voor Vrijwillige Thuishulp gehuldigd.

Er waren mooie woorden van wethouder Maarten Hoelscher, die onder de indruk is van hetgeen waar alle vrijwilligers zich voor inzetten en de diversiteit, de betrokkenheid en het aantal jaren.

Melk meenemen
De vrijwilligers van de Thuishulp doen verschillende dingen. Dat kan zijn een lampje ophangen, een pak melk meenemen als ze toch naar de supermarkt gaan, de verwarming ontluchten of de hond uitlaten.

"Wij staan bij Thuishulp met 150 vrijwilligers klaar om te helpen met kleine klusjes in en om het huis en met vele andere vormen van ondersteuning", aldus Kristel Menssink, coördinator Vrijwillige Thuishulp.

Eervolle woorden
Zij sprak richting de jubilarissen eervolle en persoonlijke woorden uit. "Wij zijn er voor mensen, jong en oud, die zelfstandig wonen en niet kunnen terugvallen op familie, vrienden of mantelzorgers. Of voor wie andere hulp niet haalbaar of betaalbaar is."

Lees verder in de digitale editie

Meer berichten