Tussen de buien door konden de kinderen toch lekker buiten spelen.
Tussen de buien door konden de kinderen toch lekker buiten spelen. (Foto: Bob Awick)

Regen geen spelbreker Kindervakantieweek

  Mensen

HUIZEN - Regen is geen spelbreker voor de Kindervakantieweek die gisteren weer is begonnen. "We duiken dan de tent in", aldus een woordvoerder van de organisatie.

Vandaag stond naast het traditionele hutten bouwen ook een sport & spelmiddag op het programma. "Tijdens de regen hebben we spelletjes in de tent gedaan, kinderen konden kleuren en we hebben lekker de muziek aan gezet om dansjes te doen."

Zodra het weer droog was, konden de 200 kinderen en 50 vrijwilligers weer lekker naar buiten. "Gelukkig is de grond nog warm, dus is het snel droog. Dat scheelt"

IJsselmeerstraat
De Kindervakantieweek vindt vanwege de komende bouwactiviteiten van het Erfgooiers College deze keer niet plaats aan de Bovenweg, maar op het evenemententerrein aan de IJsselmeerstraat.

Morgen gaan de deelnemers naar Oud Valkeveen. Donderdag staat naast knutselen en vrij spelen de bonte avond op het programma. Vrijdag wordt de Kindervakantieweek afgesloten met in de middag een markt voor ouders en verzorgers.

De organisatie van de Kindervakantieweek kan jaarlijks rekenen op veel steun en sponsoring van lokale bedrijven en organisaties. Zo levert Bouwman Coatings liters verf, zorgt Scala Solutions voor het printwerk en schept de eigenaar van IJskarretje.com eigenhandig ijsjes voor alle deelnemers tijdens de Kindervakantieweek.

Meer berichten