Conciërge Manuel krijgt 'eigen' plein op Kamperfoelieschool | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Manuel heeft zijn 'eigen' plein gekregen op de Kamperfoelieschool.
Manuel heeft zijn 'eigen' plein gekregen op de Kamperfoelieschool. (Foto: Bob Awick)

Conciërge Manuel krijgt 'eigen' plein op Kamperfoelieschool

  Mensen

HUIZEN - De Kamperfoelieschool heeft gisteren conciërge Manuel Aslan in het zonnetje gezet, omdat hij al 25 jaar werkzaam is op de school. Hij kreeg zijn 'eigen' plein.

Manuel werd 's middags - voor hem onverwachts - op het podium geroepen. Alle kinderen zaten hem daar al op te wachten, samen met het bestuur, de directie en het schoolteam. Hij werd vervolgens toegesproken en kreeg cadeaus.

Hart en ziel
"Al die jaren werkt hij met hart en ziel bij ons en niets is hem te veel", aldus de school. Hij staat dag en nacht voor de school klaar, ook als het alarm gaat. In de vakanties is hij ook nog eens extra op school bezig.

"Als hij de vloer in de was heeft gezet van een lokaal zet hij alles precies zo terug. Daarvoor maakt hij foto's van hoe alles stond."

Onmisbaar
"Hij verzorgt koffie, doet klusjes, maakt schoon, houdt de schooltuin bij, haalt de ballen van het dak voor de kinderen, hij verwent ons met lekkere hapjes... kortom, te veel om op te noemen. Hij is onmisbaar, dus is dit werkjubileum een mooi moment om hem eens in het zonnetje te zetten."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>