Erik-Peter Vermaat, oprichter van Science4kids, Inspirator, Innovator en Trainer geeft om 15.00 uur een lezing.
Erik-Peter Vermaat, oprichter van Science4kids, Inspirator, Innovator en Trainer geeft om 15.00 uur een lezing.

JOB-festival in de Oostermeent

Mensen

HUIZEN - Stichting ReconnAct Jobmaatjesproject HBEL organiseert 5 oktober van 13.00 tot 17.00 uur een JOB-festival in winkelcentrum Oostermeent in Huizen. Het festival staat geheel in het teken van werk en werkgelegenheid en vindt plaats in een tent in het winkelcentrum.

De gemeenten Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren (HBEL) proberen via het Zicht Op Werk-programma mensen aan het werk te helpen. Het jobmaatjesproject van Stichting ReconnAct wordt daarbij door de gemeenten al bijna drie jaar succesvol ingezet. Tijdens het JOB-festival presenteert ReconnAct de resultaten van het jobmaatjesproject in de HBEL-gemeenten. Daarnaast is er meer.

Sterk CV
In workshops kunnen bezoekers zich laten informeren over het maken van een sterk CV of een goed LinkedIn-profiel. Ze kunnen tips krijgen om zich beter te presenteren en kunnen gratis een goede zakelijke profielfoto laten maken. Er zijn ook interessante inleidingen en lezingen. Tot slot zijn er leuke 'verwenmomenten' als een stoelmassage en stylingadvies.

Het JOB-festival is interessant voor mensen die aan het werk willen of aan het solliciteren zijn of die anderen willen begeleiden met het vinden van werk. Ook bedrijven die kandidaten zoeken voor een baan zijn welkom. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar hbel@stichtingreconnact.nl.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant

!