Foto: Pixabay

Zwaan-Kleef-Aan in kerstsfeer van Vrijwilligerscentrale

  Mensen

HUIZEN - Vrijwilligerscentrale Huizen organiseert maandag 9 december een Zwaan-Kleef-Aan in samenwerking met Amaris Voor Anker.

Voor dit succesvolle concept worden vrijwilligers-voor-één-dag gezocht om rolstoel gebonden ouderen een ochtend mee uit te nemen voor een wandeling naar de kerstshow in Tuincentrum Rebel.

Zwaan-Kleef-Aan
Zwaan-Kleef-Aan acties zijn eenmalige activiteiten waarbij vrijwilligers in groepsverband ergens aan mee helpen.

"Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en om uit te proberen hoe een bepaalde activiteit je bevalt; in dit geval, samen met andere mensen en ouderen een gezellige wandeling naar het tuincentrum", aldus de vrijwilligerscentrale.

Tuincentrum in kerstsfeer
Een Zwaan-Kleef-Aan actie start bij de Vrijwilligerscentrale. Daar drinken de vrijwilligers koffie en maken ze kennis met de anderen. Vervolgens gaat de groep naar Voor Anker. Hierna wordt doorgelopen naar Tuincentrum Rebel voor de kerstshow en een gezamenlijke kop koffie.

De ochtend van maandag 9 december begint om 9.30 uur en is om 12.30 uur afgelopen. Op deze ochtend kunnen vijftien ouderen mee uit worden genomen.

Aanmelden
Wie zin heeft om mee te gaan en fysiek in staat is om ongeveer twee uur met een rolstoel te lopen kan zich voor 3 december aanmelden bij Charlotte Tupang van Vrijwilligerscentrale Huizen: c.tupang@vchuizen.nl  of 035- 5267553.

Meer berichten