Foto: Peggy Choucair, Pixabay

Popup-Herberg mag 50 kerstbomen weggeven

  Mensen

HUIZEN - De Popup-Herberg heeft 50 kerstbomen gekregen die zij weg mag geven aan mensen die zelf geen kerstboom kunnen kopen.

Mensen die hiervoor in aanmerking willen komen, moeten langs komen bij de Popup-Herberg in het voormalig postkantoor aan de Kerkstraat 2 in Huizen en zich van te voren hiervoor aanmelden.

De kerstbomen worden zaterdag 7 december aan het eind van de middag uitgereikt en de eerste vijftig mensen die zich hebben aangemeld kunnen er een krijgen.

Lekkers
De Popup-Herberg is zaterdag 30 november geopend. Inmiddels zijn al heel wat mensen langs geweest om een kopje koffie of thee te drinken met wat lekkers erbij.

Iedereen is welkom om langs te komen en vanaf dinsdag 10 december kan dat ook op dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur. "Er zijn genoeg vrijwilligers om nog een dag extra open te gaan."

Geopend
De Popup-Herberg is een initiatief van de kerken in Huizen en is tot en met 11 januari geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Op 1e en 2e kerstdag en op 1 januari is de herberg gesloten. Op oudjaarsdag 31 december is de Popup-Herberg geopend tot en met 01.00 uur. Iedereen die gezellig oudjaar wil komen vieren is welkom.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de Popup-Herberg.


Meer berichten