Tilly en Ferry gezellig in gesprek met de burgemeester.
Tilly en Ferry gezellig in gesprek met de burgemeester. Foto: Bob Awick

Tilly en Ferry Bosselaar 65 jaar getrouwd

Mensen

HUIZEN - Tilly Rigter (90) en Ferry Bosselaar (90) zijn vandaag 65 jaar getrouwd. Daarom kwam burgemeester Niek Meijer bij ze op bezoek om de felicitaties namens de gemeente over te brengen.

Ferry komt oorspronkelijk uit Rotterdam, maar was in het Gooi gelegerd in zijn diensttijd. Daar ontmoette hij de Blaricumse Tilly op de dansvloer in Hilversum.

Dochters
Het paar trouwde en kreeg maar liefst drie dochters, vier kleindochters en 2 achterkleindochters. Zij vieren vandaag allemaal met hun aanhang het brijanten huwelijk mee tijdens een diner.

Ferry is zijn hele leven in dienst geweest en vocht in de Korea oorlog. Vorig jaar was hij op de Veteranendag in den Haag en kreeg daar uit handen van de ambassadeur van Zuid-Korea een medaille overhandigd.

Dichtbij
Het paar woont pas een half jaar in Huizen. Dochter Joyce woont hier namelijk ook en zij vindt het fijn om haar ouders dichtbij haar in de buurt te hebben.

Tilly en Ferry wonen samen in een van de woningen bij Voor Anker en krijgen 24-uurs zorg. Het bezoek van de burgemeester vonden ze geweldig en ze hebben gezellig zitten praten over vroeger onder het genot van een kopje thee en een gebakje.

Uit de krant