De schade aan de auto na de aanrijding.
De schade aan de auto na de aanrijding.

Getuigen gezocht aanrijding kruising Karel Doormanlaan

  Mensen

HUIZEN - De bestuurster van een zwarte DS3 met een paars/blauw dak zoekt getuigen van een aanrijding op woensdag 29 januari rond 12.30 uur op de kruising van de Naarderstraat/Karel Doormaanlaan/Crailoseweg.

"Ik ben daar aangereden door een wit koerier busje met kenteken VZ-889-N", vertelt ze. "Het busje stond voor mijn auto te wachten op de Naarderstraat voor de kerk voor het rode verkeerslicht en stond voorgesorteerd om rechtdoor te gaan richting het oude dorp."

Achteruit
"Na even wachten ging de richtingaanwijzer van het busje aan naar links en zette de bestuurder zijn bus in zijn achteruit en gaf gas. Daar stond dus mijn auto maar nu met veel schade."

"Na om de auto's te hebben gelopen stelde de chauffeur van het busje voor de schade onderling af te handelen en wilde cash betalen. Daar ik geen idee had wat de schade zou kunnen bedragen heb ik dit aanbod afgeslagen en mijn schadeformulier uit de auto genomen."

Naar voren
"Hij had geen schadeformulier bij zich en omdat niemand een pen bij zich had zijn we iets verderop naar mijn huis gereden en daar heb ik een pen gepakt. Toen ik weer bij de bus aankwam stelde de chauffeur van de bus mij ineens de vraag waarom ik ineens naar voren was gereden tegen zijn bus aan."

"Kortom, ik zoek getuigen die willen verklaren wat zij hebben gezien of die wellicht beelden hebben van dit voorval", is de oproep van de bestuurster.

Wie iets weet kan mailen naar redactie@nieuwsbladvoorhuizen.nl, dan sturen wij het naar haar door.

Meer berichten