Ouders en leerlingen bedankten de school met een spandoek op de gevel van de school.
Ouders en leerlingen bedankten de school met een spandoek op de gevel van de school. (Foto: Bob Awick )
corona

Ouders en leerlingen bedanken Huizermaat met spandoek

  Mensen

HUIZEN - "Dat ouders de moeite nemen om dit te schrijven is echt geweldig", laat een woordvoerder van Scholengemeenschap Huizermaat weten naar aanleiding van het spandoek aan de gevel van de school en de reacties die ze krijgt van ouders en leerlingen.

"Fantastisch hoe jullie het hebben opgepakt! En dat jullie de kids zo snel mogelijk thuisonderwijs hebben gegeven. Natuurlijk zal het niet zo gaan, zoals op school in de les, maar ik merk dat mijn dochter goed bezig is en eigenlijk wel de hele dag aan school bezig is. Zo leert ze toch wat en staat school niet stil. Heel erg bedankt voor jullie inzet en aanpassingen. Top geregeld allemaal.", is een van die reacties.

Bizarre tijd
"Super bezig Huizermaat!" en "Ook wij sluiten ons daar volledig bij aan, in alle opzichten een topschool! Ook namens ons enorm bedankt voor de geweldige wijze waarop jullie, ook in deze bizarre tijd, alles optimaal regelen voor de leerlingen!"

"Docenten zijn keihard bezig om iedere dag weer een goede les te verzorgen en wat we van ouders horen, is dat hun kinderen ook echt aan de slag zijn met leren. Dan zijn dit soort dingen supergaaf om te horen", aldus de school.

Meer berichten