Foto's: De Zonnebloem Huizen
foto's corona

De Zonnebloem verwent met Riki Stichting deelnemers met paaschocolade

  Mensen

HUIZEN - Stilzitten doen de Zonnebloem vrijwilligers nooit, want ook al zijn alle activiteiten en huisbezoeken tot nader order stopgezet in verband met het coronavirus, toch zijn ze weer bezig met het bedenken en organiseren van allerlei dingen, zoals een bel- en een paasactie.

"In deze periode van eenzaamheid hebben we een bel-actie bedacht. Elke vrijwilliger heeft een lijstje met een aantal deelnemers, die zij even bellen voor een gezellig praatje, maar ook om te informeren of alles nog goed gaat. Dat wordt enorm gewaardeerd", laat Emmy Bruijn weten.

Hart onder de riem
"Om onze deelnemers even een hart onder de riem te steken, hebben wij een kleine attentie voor de Pasen bedacht. Dat moest natuurlijk wel door de brievenbus kunnen!"

"In overleg met en met financiële steun van de Riki Stichting hebben we een doosje paaschocolade met een cadeaubon van Bruna kunnen samenstellen. Alle pakketten zijn ingepakt en voorzien van een vrolijke Paaskaart."

Leuk om te doen
"Een aantal enthousiaste vrijwilligers is vervolgens op pad gegaan om de pakketjes bij de deelnemers te bezorgen. Wat is het leuk om dit voor onze deelnemers te doen!"

Meer berichten