Foto: Pixabay

Rouwbegeleidingsgroep in oktober alsnog van start

  Mensen

HUIZEN De rouwbegeleidingsgroep voor dit jaar zou eigenlijk in maart starten, maar dat kon niet doorgaan vanwege de coronacrisis. In oktober start deze groep met inachtneming van de coronamaatregelen alsnog.

Als iemand met wie je relationeel nauw verbonden of verweven bent sterft, wordt je leven door elkaar geschud. Niets is meer hetzelfde. Je komt voor nieuwe vragen te staan en blijft achter met een veelheid aan emoties. Wat rouw met een mens doet is moeilijk in woorden te vatten. Het delen van ervaringen met lotgenoten kan een steun zijn bij het dragen van verlies, is de gedachte achter deze groep. 

Oosterlichtkerk
De bijeenkomsten vinden plaats in de Oosterlichtkerk aan de Huizermaatweg 298 en zijn van 14.00 tot 16.00 uur. De groep wordt begeleid door Hanneke Henrichs, namens deThomaskerk en Lida Brugmans, namens de Oosterlichtkerk. Opgeven kan bij hen via brugmanslida@gmail.com of h.henrichskerkstra@gmail.com.

De data waarop de groep bij elkaar komt zijn: 13 oktober, 27 oktober, 10 november, 24 november, 1 december en de afsluiting is op 15 december.

Voorjaar
Volgend jaar start in het voorjaar een rouwgroep met speciale aandacht voor mensen die in deze bijzondere tijd van corona een geliefde hebben moeten afstaan. Data hiervoor zullen nog bekend gemaakt worden.

Meer berichten