Huizer King Faisel brengt eerste rap uit

  Mensen

HUIZEN - King Faisel, de bekende sociale mediaster uit Huizen, heeft gisteren zijn eerste nummer gepresenteerd. Het is een rap met de titel King for President. Gisteren was het Coming Out Day en Faisel is de eerste mannelijke openlijk homoseksuele rapper.

In 2018 stond hij in de Top 100 lijst van ‘Meest Invloedrijke Homoseksuele Jongeren’. Hij is een opvallende verschijning en wil op sociale media taboes en stigma’s doorbreken.

In zijn nummer, dat hij zelf schreef, gaat het onder andere over een hater die hem vieze vuile homo noemt, maar die hij wel helpt op het moment dat deze door het ijs op het Gooimeer zakt, zo vertelt hij in een van zijn vlogs. Inmiddels heeft hij de haters achter zich gelaten en is hij volledig zichzelf en ook dat is te zien in de clip.

TikTokchallenge
De track komt met een TikTokchallenge, waarop fans helemaal los kunnen gaan en hun beste dance moves kunnen showen. Faisel neemt zijn muziekcarrière erg serieus, hij is ambitieus en wil Nederland laten zien dat hij naast vloggen ook muzikaal talent heeft.

Hij hoopt dat zijn fans het nummer vaak gaan downloaden, luisteren en liken. Bij 500.000 views gaat Faisel trouwens kaal. Dat meldt hij op het kanaal Bruine Youtubbers, waar zijn clip ook te zien is.

Een van de outfits waarin Faisel te zien is in de clip van zijn eerste rapnummer.

Meer berichten