De overhandiging van de Keileuke keien.
De overhandiging van de Keileuke keien. Foto: Bob Awick

Keileuke keien voor De Bolder

Mensen

HUIZEN - De groepsleden van Keileuke kei Huizen Blaricum hebben gisteren keileuke keien overhandigd voor het personeel, vrijwilligers en bewoners van De Bolder.

Na een heftige corona-uitbraak begin 2021 gaat het weer wat beter en neemt het leven op de Bolder meer zijn gewone gang. Voor de groep Keileuke kei Huizen Blaricum, een initiatief vanuit Buurten met Buren, is door dit goede nieuws het idee geboren om personeel en vrijwilligers een aanmoediging te geven door letterlijk een steentje bij te dragen.

Aan de facebook groepsleden van Keileuke Kei is gevraagd of men een of meerdere stenen wil beschilderen en deze wil schenken aan de Bolder.

Bakfiets
Gisteren was het zover. Om 14.00 uur werden de beschilderde stenen met de bakfiets ‘binnen gefietst’ door Lisette Otto van ‘Buurten met Buren’. Liesbeth Kroonen, initiatiefnemer ‘Keileuke kei Huizen Blaricum’, nam ze uit de bakfiets over en droeg het zware pakket met stenen vervolgens over aan een van de schilders, Petra Boersma-Vos.

Petra had de eer om namens de groep de stenen over te dragen aan Claudine Otten, vrijwilligerscoördinator De Bolder. Claudine zorgt er voor dat deze kunstzinnig bewerkte stenen terecht komen in de huiskamers, op de balie en in diverse kantoren.

Genieten
Zo krijgen ruim 60 prachtige stenen - beschilderd door ruim 10 creatievelingen - hun plek. Bewoners, medewerkers en vrijwilligers zullen er zo nog lang van kunnen genieten.

Twee van de Keileuke keien. (Foto: Keileuke kei Huizen Blaricum)

Uit de krant