Afbeelding
Foto: Pixabay

Kledinginzameling Albanie Comite weer van start

Mensen

HUIZEN - De kledinginzameling van het Albanië Comité gaat maandag 10 mei weer van start. Vanaf eind december vorig jaar werd het inzamelen van kleding stilgelegd, vanwege de corona veiligheidsmaatregelen en lockdown.

Het bestuur van het Albanië Comité is blij het inzameldepot aan de Fabrieksweg 2 te Huizen weer te kunnen openen op de maandagavonden (met uitzondering van feestdagen) van 19.00 tot 20.30 uur.

Kleding en huisraad
Oude, nog bruikbare kleding en huisraad krijgen een tweede leven in Albanië. De armoede in het werkgebied van het Albanië Comité is zo extreem, dat het de allerarmsten aan goede kleding en schoenen ontbreekt.

Daarom worden sinds jaar en dag kleding en goederen ingezameld, die samen met andere hulpgoederen meerdere keren per jaar per vrachtwagen naar Albanië worden getransporteerd.

Schoenen en speelgoed
Naast kleding (heel en schoon) voor zowel volwassenen, kinderen als baby’s, kunnen ook schoenen, speelgoed, babyuitzetten, huishoudlinnen en klein huishoudelijk materiaal worden ingeleverd.

Meer informatie over de kledinginzameling: Anne-Lise Lubbers tel. 035-5263249 of famlubbers@albaniecomite.nl. Een gift voor het transport is welkom op NL97 RABO 0329 9600 08 t.n.v. Stichting Albanië Comité.

Uit de krant